Apa de parfum Dia Woman Amouage, pentru femei, 100 ml

Pret Special 938,72 RON Pret normal 1.047,68 RON

Salvati 10% (108,96 RON)

In stoc
COD
701666410041_52

Apa de parfum Dia Woman de Amouage, 100 ml este un parfum oriental-floral de dama, lansat in 2002 si creat de Jean-Claude Ellena.

Un semn vibrant și sofisticat la florile aldehidice de epocă, Dia Woman este o dovadă a sentimentului mistifiant al feminității.

Parfumurile, la fel ca femeile, sunt diferite: vesele și triste, puternice și slabe, lente și energice, delicate și nu prea. Dar sunt cele pe care nu le vei uita niciodată. Printre ele se numără Amouage Dia Pour Femme. Din primele clipe se deschide întreaga esență oriental-florală al acestui parfum complex și polivalent. Notele de ciclamen senzual și violetă delicat se suprapun surprinzător cu smochină, bergamotă și note condimentate de salvie și pelin. Acestea sunt intensificate de aldehidă, conferindu-i un parfum floral. Aroma este atât de schimbătoare, încât ​​„inima” surprinde prin senzualitatea bujorului, care în combinație cu florile de piersic și portocal conferă parfumului o notă inexplicabil de palpitantă. Combinația de note pronunțate lemnoase cu note de mosc, decorate cu heliotrop, creează un final frumos care învăluie cu căldura sa. Bogat, nobil, persistent și scump, parfumul Amouage Dia Pour Femme evocă un artificiu de emoții. Acesta este un brand de lux recunoscut la nivel mondial și care nu are nevoie de publicitate. A fost creat pentru o femeie puternică, elegantă, pasionată și, în același timp, senzuală.

Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganța unică, proprie numai lor. La sediul său din Londra, acest brand de nișă creează parfumuri de lux bazate pe tradițiile parfumiere din Orientul Mijlociu.

Parfumurile de lux Amouage sunt unice si sunt vândute astăzi în toată lumea

Compozitie:

NOTA VARF
Ciclamen, bergamotă, salvie, smochină, frunze de violetă

NOTA MIJLOC
Trandafir, bujor, piersic, orris, floare de portocal

NOTA BAZA
Mosc alb, tămâie, vanilie, heliotrop, lemn de cedru, lemn de santal, lemn de guaiac

DETALII
Brand: Amouage
Capacitate: 100 ml
Destinat pentru: Dama
Tip parfum:  Floral
An lansare: 2002
Parfumieri:  Jean-Claude Ellena

 

 

Apa de parfum Dia Woman Amouage, pentru femei, 100 ml este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Apa de parfum Dia Woman Amouage, pentru femei, 100 ml din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 701666410041_52
Greutate (kg) 0.100000
Capacitate (ml) 100
EAN 701666410041
Producator Amouage
Model Apa de parfum
Componente (cantitativ) 1
Tip Produs Apa de parfum
Pentru Femei
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Apa de parfum Dia Woman Amouage, pentru femei, 100 ml
Rating
Mai multe pentru Amouage
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Apa de parfum Dia Woman Amouage, pentru femei, 100 ml
Apa de parfum Dia Woman Amouage, pentru femei, 100 ml
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..