Purificatoare

5 Articol(e)

 • Purificator Aer cu Ionizare si Filtru Hepa PA400Baby Emed
  Purificatorul de aer cu ionizare EMED PA400BABY este recomandat a fi utilizat atat in locuinte, cat si in birouri. Prin designul atractiv si inovativ se integreaza perfect in camera copilului.
  165,01 RON

 • Purificator aer cu filtru HEPA1 si generator de ioni EMED AIR+
  Imbunatateste calitatea aerului din incapere, reducand prezenta agentilor poluanti cum ar fi: praful, fumul de tigara, mirosuri neplacute, spori, bacterii, polen, acarieni de praf etc.
  239,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Purificator Aer KC-A300UV cu Filtru Hepa si Ionizare
  Va oferim la un pret fara concurenta pe piata romaneasca, cel mai nou si performant purificator destinat incaperilor de pana la 40 mp. Recomandat pentru locuinte, birouri, gradinite, scoli, camere de hotel, restaurante, saloane si cabinete cosmetice, purificatorul KC-A300UV prevazut cu filtru HEPA, este alegerea perfecta pentru cei care-si doresc sa vietuiasca, sau sa lucreze intr-un ambient curat si sanatos.
  692,19 RON

  Indisponibil

 • Umidificator si Purificator de Aer AirBi Airwasher

  Umidifica si curata aerul prin spalare, folosind apa ca filtru natural pentru a retine praful si mirosurile urate din aer. Sistemul de umidificare este bazat pe o tehnologie cu discuri rotative ce se invart usor si absorb apa, iar ventilatorul aparatului sufla aerul umed dintre discurile umezite. Un mare avantaj al umidificarii prin tehnologia de evaporare la rece este ca apa evaporata natural nu lasa urme vizibile de depuneri pe mobila.

  1.459,00 RON

  Transport Gratuit*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Umidificator si Purificator de Aer AirBi Airwasher Prime

  Pentru a preveni formarea de bacterii in apa, aparatul este prevazut cu un filtru patentat BSS (Bio-Silver Stone) iar discurile rotative sunt acoperite cu un strat protector antibacterian, astfel incat PRIME capteaza 99.9% din bacteriile din aer. Functie suplimentara deselectabila de purificare a aerului, cu un sistem PLASMA care genereaza grupuri de ioni pozitivi si negativi ce opereaza in intreaga incapere si cresc sansele de a distruge virusii din aer.

  1.849,00 RON

  Transport Gratuit*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.