Portofel Compact Tri-fold cu Protectie RFID Grena

Pret Special 79,90 RON Pret normal 94,00 RON

Salvati 15% (14,10 RON)

Indisponibil
COD
68286

Design-ul simplu si atemporal al portofelului compact Lifeventure ofera acum protectie RFID, pentru a păstra cardurile dumneavoastra in deplina siguranta! Fabricat din tesatura fibra textila poliamidica durabila, rezistent la uzura si cu o inchidere exterioara cu fermoar ''ascuns'', portofelul de buzunar cu protectie RFID este perfect pentru calatoriile in oras sau alte aventuri urbane. Portofelul are la interior: 2 buzunare pentru bancnote, 1 buzunar pentru diverse(cartea de identitate se potriveste perfect), 4 buzunare ascunse, 6 buzunare pentru careduri, iar la exterior: 2 buzunare cu fermoar pentru monede, pe partea inferioara a acestuia. Inchidere sigura cu arici.

Greutate: 137g

Dimensiuni: 110 x 90 x 20 mm

Material: Polyester

RFID este prescurtarea termenului englez Radio-Frequency Identification (Identificare prin frecventa radio). Este o metodă de identificare automata care se bazeaza pe stocarea si regasirea datelor fara atingere, la distanta, prin unde radio, folosind dispozitive numite etichete RFID (engleză: RFID tag) si transpondere RFID. Tehnologia necesita o cooperare a unui aparat cititor de RFID cu eticheta RFID.( sursa: www.wikipedia.org ) Astfel, microcipurile RFID se pot regasi in majoritatea cardurilor, pasapoartelor,cartilor de identitate, etc. De ce este necesara protectia RFID ? Simplu : hotii pot folosi cititoare portabile pentru carduri, ce au abilitatea de a scana frecventele radio emise de microcipurile continute de acestea, cu scopul de a obtine accesul la datele dumneavoastra personale. Portofelul Lifeventure utilizeaza materiale avansate, de blocare RFID, ce se comporta ca o bariera impotriva semnalelor RFID, reducand substantial riscurile furtului electronic de identitate. Toate buzunarele interioare ale portofelului detin protectie RFID ! Buzunarul exterior al portofelului nu este protejat RFID, asadar va recomandam folosirea acestuia pentru cardurile ce doriti a fi scanate fara a fi necesara extragerea din portofel (cum ar fi cardurile de calatorie, ori cardul de hotel, etc.)

Portofel Compact Tri-fold cu Protectie RFID Grena este un produs original in magazinul To My Baby
Este usor sa cumparati produsul Portofel Compact Tri-fold cu Protectie RFID Grena din magazinul To My Baby, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 68286
Greutate (kg) 0.137000
Varsta Adulti
EAN 5031863682862
Culoarea Mov
Dimensiuni (cm) 11 x 9 x 2
Producator Lifeventure
Compozitie Poliester
Stare produs Velcro
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Portofel Compact Tri-fold cu Protectie RFID Grena
Rating
Mai multe pentru Lifeventure
Vizualizate Recent
No recently views items
Sterge tot
Portofel Compact Tri-fold cu Protectie RFID Grena
Portofel Compact Tri-fold cu Protectie RFID Grena
Copyright © 2024 To My Baby, Inc. All rights reserved..