Modelaj

14 Articol(e)

 • Set plastilina in 6 culori

  Confectionata din materiale de calitate, setul de plastelina in 6 culori este ideal pentru copii incepand cu varsta de 3 ani. Nu se intareste la contactul cu aerul, nu se lipeste de maini si nu pateaza hainele. Plastelina se modeleaza cu usurinta, iar culorile stralucitoare si vibrante se amesteca cu usurinta.

  7,00 RON

  Indisponibil

 • Plastilina pastel (3 x 35 gr)
  Acest set de plastilina in culori pastelate a fost conceput special pentru dezvoltarea creativitatii in timpul primelor expeiente de modelat. Copii vor invata sa modeleze, sa creeze diferite forme si sa amestece culorile pentru a obtine nuante noi.
  9,00 RON

  Indisponibil

 • Plastilina non-toxica - 10 culori
  Pachetul contine 10 bare in culori diferite, tiplate. Plastilina este non-toxica, nu contine gluten, proteine, lactoza fiind ideala si pentru copiii cu sensibilitate crescuta.
  10,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Set plastilina in 10 culori

  Micii artisti vor fi foarte incantati sa descopere modelajul cu acest set de plastelina. Modelarea este o activitate ce stimuleaza creativitatea si indemanarea copilasilor. Setul contine 10 batoane de plastelina in nuante vibrante. Batoanele nu se intaresc in contact cu aerul, nu se lipesc de manute si nu pateaza hainele.

  11,00 RON

  Indisponibil

 • Set plastilina in 12 culori

  Intiaza-l pe copilasul tau in arta modelarii cu acest set de plastilina in 12 culori. Plastilina nu se intareste in contact cu aerul, nu se lipeste de manute si nu pateaza hainele. Setul contine 12 batoane de plastilina in nuante stralucitoare.

  13,99 RON

  Indisponibil

 • Plastilina in culori primare (3 x 100 g)

  Acest set de plastilina in culori primare este ideal pentru a il familiariza pe micutul tau cu arta modelarii. Setul poate fi folosit si pentru a completa alte seturi de modelat. Micutii vor adora sa creeze fel si fel de forme si sa amestece plastilina pentru a obtine nuante noi.

  13,99 RON

  Indisponibil

 • Plastilina 12 culori cu ustensila de modelat

  Setul de plastilina in 12 culori este ideal pentru familiarizarea copilasilor cu arta modelarii. In cutie cei mici vor descoperi 12 batoane colorate de plastilina si o unealta speciala pentru modelat. Cu aceasta nu numai ca se poate taia plastilina, dar se pot face si forme deosebite.

  15,01 RON

  Indisponibil

 • Plastilina non-toxica - 8 culori
  Setul contine 8 batoane duble de plastilina ambalate in folie de plastic. Culori: verde, alb, galben, rosu, roz, portocaliu, bleu, maro. Plastilina este non-toxica, nu contine gluten, proteina, lactoza si nu produce alergii.
  18,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Plastilina pastel (4 x 100 gr)
  Antreneaza-ti indemanarea si creativitatea cu noul set de plastilina pastel! Ai la dispozitie 4 recipiente cu capacitatea de 100 gr cu plastilina in culori vesele: roz, verde, portocaliu, albastru deschis.
  18,00 RON

  Indisponibil

 • Set batoane plastilina
  Antreneaza-ti muschii mici ai mainii cu aceasta plastilna non-toxica. 10 batoane in culori variate sunt la indemana ta pentru activitati creative de modelaj. Dupa ce ai terminat, depoziteaza-le in cutiuta speciala cu capac.
  19,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Set plastilina non-toxica MINI

  Creaza primele forme cu acest set de plastilina! 4 recipiente de 150 gr in 4 culori vesele (rosu, galben, verde, albastru) si 4 forme speciale te vor ajuta sa creezi adevarate capodopere. Setul include si 2 ustensile ce te vor ajuta in manevrarea formelor create.

  27,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Set plastilina non-toxica

  Produsul poate fi folosit simultan de mai multi copii fiind ideal pentru gradinite, scoli, locuri de joaca.

  30,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Set plastilina non-toxica MAXI
  Set plastilina non-toxica - MAXI
  34,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Set MAXI plastilina non-toxica
  O multime de culori vesele pentru activitati creative de modelaj! 28 batoane de plastilina non-toxica intr-o gama variata de culori asteapta sa fie modelate de manutele micutilor artisti! Batoanele sunt depozitate intr-o galetusa de plastic cu maner.
  75,01 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.