Jucarii Stiintifice

10 Articol(e)

 • Binoclu
  Binoclul reglabil de 4 x 32 mm te poate ajuta să vezi de 4 ori mai aproape decât în realitate, si poți astfel să observi păsările în zbor! Binoclul are un design colorat, este de dimensiuni mici si are zone de prindere acoperită cu cauciuc pentru o mai bună aderentă pentru mâinile copiilor.
  45,01 RON

  Transport Gratuit*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Binoclu mare
  Un binoclu (8 x 50 mm) care îi ajută pe copii să vadă de 8 ori mai departe. Strângeti sau desfaceti binoclul, astfel încât cele două câmpuri vizuale să se unească într-o singură imagine perfect rotundă.
  96,00 RON

  Transport Gratuit*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Setul Cercetatorului Microscop

  Seturile Science4you promoveaza educatia prin distractie si ii ajuta pe copiii sa invete o multime din informatii interesante prin intermediul experimentelor. Microscopul este ideal pentru primele experimente stiintifice si ii va ajuta pe copiii sa invete notiuni primare de biologie si genetica. Microscopul mareste de la 100 pana la 450 de ori.

  99,00 RON

  Indisponibil

 • Microscop ViewScope

  Cu microscopul ViewScope orice copil poate descoperi in detaliu minunile naturii! Microscopul este perfect adaptat copiilor. Dimensiunea butonului pentru focusare si protectia speciala pentru ochi fac ca acest produs sa poata fi folosit cu usurinta chiar si de catre cei mai mici.

  111,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Primul Meu Microscop

  Microscopul GeoSafari este special conceput pentru cei mici. Forma acestuia este perfect adaptata copiilor. Butonul mare de reglare a focusarii faciliteaza folosirea iar cele 2 lentile vor permite observarea fara a fi necesara inchiderea unui ochi.

  115,00 RON

  Indisponibil

 • Glob terestru ziua - bolta cerului noaptea

  Funcția de zi: ideală pentru a studia frontierele politice, mările, munții, țările, orașele și capitalele

  Funcția de noapte: globul se iluminează automat datorită capacității sale fotosensibile și poate dezvălui 88 de constelații principale

  205,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Microscop cu Jurnal de Activitati

  Cu acest set poti avea propriul club de stiinta! Descopera cele mai mici detalii cu microscopul ce permite marirea de pana la 400x a obiectului expus. Te vor ajuta in observare si led-urile incorporate ce vor lumina fie de dedesubt, fie de deasupra. Si pentru ca toate informatiile descoperite sunt extrem de pretioase, ai la dispozitie si un jurnal de activitati de 22 pagini in care poti nota si desena.

  206,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Set Microscop Micro Pro

  Un set complet pentru explorat lumea de către copii. Microscopul poate mări de la 50 până la 600 de ori și are funcție de stabilizare și iluminare incorporate. Nu este o jucărie, ci un instrument de explorare de sine stătător.

  219,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Modelul eruptiei vulcanice

  Modelul eruptiei vulcanice ajuta copilul sa inteleaga stiinta prin joaca. Una dintre jumatatile vulcanului este inscriptionata astfel incat elevul sa inteleaga partile componente ale unui vulcan in eruptie, iar pe cealalta jumatate isi poate exersa cunostintele asimilate.

  229,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Microscop MicroPro Elite
  Microscopul MicroPro Elite asigura prin calitatea pieselor activitati de observare de inalta precizie, oferind posibilitatea de marire de la 50 pana la 900 de ori. Setul include lame profesionale pentru observare, dar ofera si posibilitatea crearii propriilor probe pentru a fi supuse analizei.
  438,00 RON

  Transport Gratuit*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.