Jucarii Lingvistice

5 Articol(e)

 • Set Constructie Magnetic Litere si Cifre

  Piesele colorate sunt prevazute cu magnet astfel incat literele si cifrele pot fi construite inclusiv pe suport magnetic vertical. Setul include: 262 piese magnetice depozitate intr-o galetusa, ghid de activitati.

  110,08 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Carduri pentru Intelegerea Lecturii - set 5
  Cardurile sunt destinate activitatilor lingvistice si au scopul educarii nivelului de intelegere a lecturii unui text acoperind diferite domenii.Setul include 60 carduri fata verso si un ghid de activitati. Produsul este disponibil doar in limba engleza.
  117,01 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Carduri pentru Intelegerea Lecturii- set 1

  Setul de carduri este ideal pentru activitatiile lingvistice in limba engleza si ajuta la dezvoltarea nivelului de intelegere al lecturii. In plus cardurile au ca tematica notiuni din stiinte, matematica si studii sociale. Setul include 60 de carduri fata- verso si ghidul profesorului.

  117,01 RON

  Indisponibil

 • Carduri pentru Intelegerea Lecturii - set 4
  Setul de carduri este ideal pentru activitatiile lingvistice si are ca principal scop dezvoltarea nivelului de intelegere al lecturii. Acest set se axeaza pe povestiri ce au ca tematica: stiinta, matematica si studiile sociale.
  117,01 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Carduri Hot Dots Fonetica

  Atinge cu pixul interactiv "Hot Dots" si vei primi instantaneu un raspuns cu sunete de confirmare pozitive, cu o lumina verde sau un sunet dezaprobator si o lumina rosie pentru raspunsuri incorecte!

  127,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.