Cosmetice calatorii

5 Articol(e)

 • Balsam pentru buze cu protectie UV 20

  Balsam pentru buze cu formula activa si factor de protectie solara.

  19,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Spray Natural pentru Tratarea si Calmarea Intepaturilor de Insecte

  Sprayul Natural Lifesystems reprezinta solutia rapida si eficienta pentru toti acei care au ghinionul de a suferi o intepatura sau o muscatura de insecte, in timpul calatoriilor sau plimbarilor. Datorita extractului natural de hamamelis, calmeaza rapid mancarimea si racoreste pielea pentru ameliorarea instantanee a iritatiei.

  30,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Dispozitiv pentru Tratarea si Calmarea Intepaturilor de Insecte

  Dispozitiv de mici dimensiuni - Bite Relief Click Lifesystems, simplu de utilizat, ce calmeaza disconfortul și pruritul aparute in urma intepaturilor sau muscaturilor de insecte.

  36,75 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Spray Tratament pentru Textile Impotriva Insectelor EX4

  Sprayul EX4 este o solutie de tratament impotriva insectelor (a tantarilor, in special), pentru țesături și textile. Adauga un strat eficient de protectie a fibrelor, ce rezista pe durata mai multor spalari a obiectului textil, dupa doar o singura aplicare. Ideal pentru utilizarea pe haine, corturi, plase de tantari, paturi, saci de dormit, etc..

  52,75 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.

 • Spray Natural 30+ Impotriva Insectelor Natkids

  Spray-ul natural 30+ impotriva insectelor are in compozitie un amestec de uleiuri vegetale naturale derivate din plante, precum lamaia si eucaliptul. Ingredientul activ Citrepel®75 are efecte dovedite impotriva tantarilor, musculitelor, mustelor, mustelor de nisip, si capuselor. Contine, de asemenea, piretru 100%natural ( pulbere insecticida fina, obtinuta din florile uscate ale piretrului, cunoscuta si sub denumirea de floarea raiului ) ce acționeaza ca un inhibitor al muscaturii insectelor. Fiecare aplicare a repelentului Natural 30+ va dura până la 8 ore.

  57,00 RON

  Transport 15 lei*
  Livrare 1-2 zile lucratoare.